Hva er Sixt mini-lease?

Med Sixt Mini-lease har du mulighet til å ha bil på månedsleie med forsikring, service og veihjelp inkludert. Månedsleie er et alternativ til privat leasing, men uten bindingstid og forskudd. Flere og flere foretrekker friheten med månedsleie som alternativ til å eie egen bil. Med Sixt Mini-lease kan du leie bil etter behov og bytte bil når du måtte ønske. 

Lønner det seg?

Se en sammenligning hvis du ønsker å kjøre en Renault Zoe Intense

Sixt mini-lease

Leasing

Finansiering

Uten innskudd

Leasing

Finansering

Uten depositum

Leasing

Finansering

Bytt bil etter behov

Leasing

Finansering

Veihjelp

Leasing

Finansering

Skreddersydd km-pakke

Leasing

Finansering

Forsikringer inkludert

Leasing

Finansering

Service inkludert

Leasing

Finansering

Så enkelt er konseptet

Velg hvilken bil du vil ha, skreddersy abonnementet til dine behov, og hent bilen på ditt valgte utleveringssted.

Velg bil

Skreddersy abonnement

Velg utleveringssted

Bil på den enkle måten!

Bekymringsfritt og fleksibelt

Flere velger privat leasing når de skal anskaffe seg en bil. De synes dette er mer fornuftig siden de får en splitter ny bil, dessuten slipper de å binde en stor sum i bilkjøpet, som de hadde måttet gjøre hvis de hadde valgt å kjøpe i stedet for å lease.

Hele ideen med leasing er god, fordi man på denne måten flytter de variable kostnadene til en mer fast månedlig kostnad. Man trenger ikke tenke på service eller reparasjon.

Når man ser nærmere på vanlig leasing, oppdager man flere store utgifter som man må forholde seg til. For å starte leasingen må du betale et innskudd/startleie. Noen leasingselskaper krever også etableringskostnader.

Når dette er gjort, må du finne et forsikringsselskap som du ønsker å bruke, og bestemme deg for om du vil ha ansvars- eller kaskoforsikring. 

Dette ønsker vi å gjøre noe med!

Sixt Mini-lease gir deg mulighet for å ha bil uten bekymringer og lange bindinger. 

Du behøver ikke forholde deg til innskudd, forsikring, service og veiavgift. Du skal bare velge bilen og kjøre av gårde! Dette er bil på den enkle måten!

Registrer deg for vårt nyhetsbrev